Animatori petreceri copii

Animatori petreceri copii oferiți spre închiriere de WowParty, în București dar și în Ilfov (venim și la domiciliu). Fiecare animator e pregătit să interpretaze la petrecere personajele preferate ale copiilor (Barbie, Unicorn, Patrula Cățelusilor, Mickey și Minnie, Wednesday, Spiderman, Elsa, Sonic, etc).

animatori petreceri copii
WowParty

Animatori petreceri copii pentru Bucuresti si Ilfov

Cu toţii știm că zilele de naştere, pentru copii sunt ocazii de a avea momente plăcute, de a socializa şi chiar de a crea amintiri noi. Aceste evenimente au un impact uriaş asupra micuților, care se întâlnesc cu cele mai dragi persoane din viaţa lor şi cu care îşi consolidează relaţia. Animatorii din echipa WowParty București, știu asta și, de aceea, reușesc mereu să le ofere celor mici momente memorabile împreună. Prin animatie, pentru copii este mai simplu sa creeze noi legături de prietenie.

animatori copii
animatoare petreceri copii
personaj scooby doo de inchiriat
animatori petreceri copii bucuresti
Alături de noi ai

Distractie cu animatori pentru copii, interpretand personaje celebre

Nu este un secret faptul că,  pentru copii este o mare bucurie să-şi sărbătorească ziua de naştere. Se simt în centrul atenţiei, primesc cadouri de la rude, prieteni şi la petrecerea lor vin personaje pe care le adoră. De aceea, părinţii moderni cheamă animatori la aceste petreceri, la domiciliu sau locatie, pentru a-i distra pe cei mici. Astfel, au garanția unui eveniment reușit, cu toate ingredientele.

Adevarati profesionisti

De ce sa alegi WowParty?

Alegând WowParty, nu numai că desfăşurarea evenimentului va fi în mâinile unor profesionişti care le stimulează creativitatea micuţilor, dar este şi o ocazie prin care aceştia îşi vor contura cele mai plăcute amintiri. În plus, la noi găsești și personajul îndrăgite de piticul tău. Așadar, iată mai jos, principalele motive pentru care alegi cu încredere animatorii pentru copii de la firma noastră.

inchiriere printesa aurora

Entertaineri foarte bine pregatiti

La orice petrecere, în București sau Ilfov (inclusiv la domiciliu), venim pregătiți cu o mulţime de activităţi pentru copilul tău și invitații lui. Știm o groază de jocuri și concursuri și avem o mulțime de surprize speciale pentru ei. Timp să fie pentru toate.

personaje petreceri copii

Animatie pentru petreceri reusite

Este nevoie de mult talent şi experienţă pentru a-i atrage şi a-i menţine atenţi pe copii la petrecerile dedicate lor. Astfel, echipa noastră de animatori se pregateste temeinic înaintea fiecărui eveniment. Facem totul pentru a ne asigura că nu există niciun moment liber, în care copiii s-ar putea plictisi.

ariel mica sirena de inchiriat

Distractie cu personaje

Personaje din desene animate precum Spiderman, Elsa, Sonic, Mickey sau Minnie Mouse, sunt foarte îndrăgite de către cei mici. În oricare dintre aceste roluri (și multe altele), noi știm să îi facem pe pitici să se simtă speciali. Putem desfăşura o mulţime de activităţi atractive şi interesante prin animaţie făcută în mod profesionist.

animatori bucuresti

Organizare ireprosabila

Artiştii noştri, pot ajuta la bună funcţionare a întregii petreceri, având o experienţă vastă în domeniu. De aceea, nu vor fi copii plictisiţi sau interesaţi de alte activităţi. Avem în vedere şi părerea părinţilor, cu care ne consultăm în prealabil. De exemplu, pentru animatori este important sa stie care sunt personajele preferate ale micuţului sărbătorit.

animatie copii cu batman

Implicarea tuturor

În timpul programului de animatie, suntem atenţi la starea de spirit a fiecărui copil. Astfel, ne asigurăm că toţi participanţii sunt implicaţi în jocurile distractive. Evenimentele coordonate de noi sunt mereu pline de zâmbete, de râsete şi de emoţii plăcute.

petreceri copii cu minnie mouse

Activitati distractive, dar si educative

Activităţile distractive precum jocurile și concursurile, pictură pe faţă sau modelajul din baloane vor fi preferatele copiilor. Pe lângă toate acestea, cei mici vor avea ocazia de a de a învăţa şi multe lucruri noi, Vor afla lucruri interesante şi captivante povestite chiar de către personaj la petrecere.

"Trupa de animatori petreceri copii WowParty din București, este cea mai bună variantă, pentru părinții care-și doresc să le creeze micuților momente plăcute, de care să-și amintească toată viata. Alături de personaje, evenimentul va decurge perfect, personalizat pentru preferințele sărbătoritului."
Andrei - Manager WowParty
5/5 - (568 votes)
Sună acum!